Zizan Razak Masuk Jarum Buat Ramai Tak Percaya

Masih belum mempunyai teman hidup, ramai menanti siapakah wanita bertuah yang bakal bertakhta di hati pelawak, pelakon dan pengacara Zizan Razak.

Melalui beberapa episod putus cinta, Zizan kini dilihat selesa memegang status solo dan memberikan tumpuan kepada aktiviti seni dan perniagaan.

Zizan boleh dikatakan antara selebriti yang mudah dan cepat naik mungkin kerana sifat kelakarnya yang mudah menarik perhatian peminat.

Terkenal dengan sikapnya yang suka bergurau dan melawak, baru-baru ini, Zizan ‘mended4hkan’ ramai pihak yang bertanyakan mengenai hubungannya dengan pengacara popular, Neelofa.

Zizan pun banyak kali juga cuba masuk jarum dengan Lofa. Terbaru Zizan berkongsi beberapa keping foto antara dia dan Lofa di laman Instagram miliknya. Bagai pinang dibeIah dua plak ye.

Lofa… hmmmm can i call u love fa..?? Nah bila abang arab berkata kata ketika puasa.. #abangarab #zizanrazak @neelofa

 

View this post on Instagram

 

Lofa… hmmmm can i call u love fa..?? Nah bila abang arab berkata kata ketika puasa.. #abangarab #zizanrazak @neelofa

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

Sudah banyak sebenarnya desas desus tentang hubungan mereka berdua. Sebelum ini pun Zizan pernah membantu Neelofa bagi menyelesaikan masalah visa ketika berangkat ke Tanah Suci beberapa bulan yang lalu.

Kalau ikutkan Zizan dan Lofa, dedua pun masih tidak berpunya dan berjaya dalam bidang masing-masing. Memang sesuai sangat la tu..

Manakala pada program MeIet0p, Zizan turut dijemput sebagai tetamu undangan istimewa untuk meraikan hari terakhir Lofa menjadi pengacara rancangan tersebut.

Ramai yang perasan Zizan meluahkan rasa sayang pada Lofa walaupun secara bergurau tetapi ramai yang mula kenenkan mereka berdua.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih [ Sumber ]