Roti Susu

Zarina Zainuddin Komen Tentang Status Hubungan Aliff & Shahida Buat Ramai Terkejut Zarina Zainuddin Komen Tentang Status Hubungan Aliff & Shahida Buat Ramai Terkejut
Terbaru, pelakon Zarina Zainuddin telah memberi bayangan mengenai kemelut rumahtangga Aliff dan Shahida. Menerusi sebuah komen yang ditinggalkan oleh Zarina di Instagram Aliff, dia... Zarina Zainuddin Komen Tentang Status Hubungan Aliff & Shahida Buat Ramai Terkejut

Terbaru, pelakon Zarina Zainuddin telah memberi bayangan mengenai kemelut rumahtangga Aliff dan Shahida. Menerusi sebuah komen yang ditinggalkan oleh Zarina di Instagram Aliff, dia mendoakan supaya rumahtanggan mereka kembali pulih.

Rumah tangga pasangan itu dikatakan ber4ntakan apabila kedua-duanya dikatakan saling tidak mengikuti akaun Instagram masing-masing, sejak bulan lalu. Terbaharu, ibu kepada Aliff iaitu Bonda Rozita Ibrahim pula dilihat ‘unfollow’ menantunya.

Bagaimanapun, Shahida berkata dia tidak tahu ibu mentuanya ‘unfolow’ dalam IG. Malah, dia juga tidak tahu suaminya juga tidak lagi mengikutinya di Instagram dan mendapat tahu daripada komen-komen netizen.

hangat diperkatakan tentang pergolakan rumah tangga usahawan kosmetik popular, Datuk Seri Aliff Syukri dan isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid.

Ia berikutan dakwaan bahawa Nur Shahida sudah memfailkan percerai1an di mahkamah. Namun sehingga hari ini tiada apa-apa pengesahan secara rasmi dibuat oleh kedua-dua pasangan ini.

“Moga ada keajaiban buat Dato Sri sekeluarga di bulan Ramadhan yang mulia ini. Banyakkan berdoa Dato Sri, hanya Allah tempot kita mengadu di saat ini.

Saya doakan semoga jernih kembali hubungan Dato Sri dan Datin Sri demi anak-anak tercinta taira yang mustahil dalam hidup ini. Inshallah”- komennya di Instagram.

Komen Zarina Zainuddin ini telah mencetuskan tanda tanya di malanga netizen, sehingga ada yang mend4kwa Zarina lebih mengetahui tentang rumahtangga pasangan ini benar-benar bermasalah.

Zarina Zainuddin

Doa yang disampaikan oleh Zarina ini berikutan dari luahan Aliff di salah satu posting terbarunya di Instagram. Aliff berkongsi foto bersama anak-anaknya dan berkata, ada hikmah di sebalik musibah yang menimpa dirinya.

“Sy faham perasaan korang inilah Permata hati sy. Tak kisah la petir ke guruh ke mesti ada benda yang baik di hadapan. Percaya pada Allah dan tawakal betul betul setelah usaha. Alhamdulillah. Banyak benda ajaib jadi pada bulan ramadhan ini.”-tulisnya di Instagram. [ sumber ]

Shares