Roti Susu

Selepas Aliff Syukri umum kembali ke pangkuan isteri, sekali Zarina masuk komen Selepas Aliff Syukri umum kembali ke pangkuan isteri, sekali Zarina masuk komen
Selepas Aliff Syukri umum kembali ke pangkuan isteri, sekali Zarina masuk komen. Usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri memberi bayangan hubungan rumah tangganya dengan... Selepas Aliff Syukri umum kembali ke pangkuan isteri, sekali Zarina masuk komen

Selepas Aliff Syukri umum kembali ke pangkuan isteri, sekali Zarina masuk komen. Usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri memberi bayangan hubungan rumah tangganya dengan isteri Datin Seri Nur Shahidah sudah kembali pulih.

Menurut Aliff, selama empat bulan berjauhan dengan isteri dan anak-anak membuatkan dia mula menyedari kekurangan diri dan memilih untuk kembali semula bersama keluarga.

“Rindu sangat nak peluk anak saya Raudah… lama saya menyepi, bukan merajuk cuma muhasabah diri untuk menjadi manusia yang soleh, menghargai, matang, dan apa yang saya perlukan dalam hidup.

“Empat bulan berjauhan dari anak di sisi kosong sebenarnya hidup saya dan saya buang ego kembali ke pangkuan keluarga. “Doakan saya dan keluarga dapat bahagia semula.

I’m back!,” katanya menerusi Instagram.Sementara itu, penyanyi lagu Cuba Bahagia ini berkata isu rumah tangga yang berlaku sebelum ini bukanlah gimik yang sengaja dicipta.

Ujarnya, sudah menjadi asam garam dalam sesebuah perhubungan pasti adanya ujian dan cabaran. “Apa yang berlaku bukan gimik untuk meraih publisiti tapi saya seperti orang biasa yang ada pasang surut dalam rumahtangga.

“Jujurnya bukan satu benda yang senang untuk saya lalui tetapi syukur alhamdulillah keluarga, Allah adalah keutamaan saya dan saya ingin menjadi seorang Alif Syukri yang baru yang lebih matang dan menghargai semua orang terutamanya isteri, famili, mak saya serta keluarga.

“Saya sedar keluarga adalah segalanya dan Ramadan ini memberi erti yang besar pada saya,” katanya.

Awal Mac lalu, pergol4kan Aliff Syukri dan isteri Nur Shahida menjadi perbualan hangat netizen lebih-lebih lagi apabila mereka dikatakan saling tidak mengikuti akaun Instagram masing-masing.

Lebih menguatkan spekulasi apabila Rozita pula dilihat ‘unfollow’ menantunya seakan-akan memberi bayangan ada krisis dalam perhubungan mereka.

Dalam masa sama, Aliff turut mengakui hubungan rumah tangganya sedang berdepan pergolakan apabila memuat naik surat permohonan cerai di laman sosial baru-baru ini. Jom baca komen Zarina :

Zarina

Bagaimanapun, dia tidak dapat mengulas mengenai perkara itu berikutan tuntutan cerai berkenaan dibuat oleh isterinya. Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! – Mediaviral

Shares