Roti Susu

Jadi Saksi Kali Terakhir, Wani Kayrie Dedah Siapa Sandra Dianne Buat Ramai Sebak Jadi Saksi Kali Terakhir, Wani Kayrie Dedah Siapa Sandra Dianne Buat Ramai Sebak
Penyanyi Wani Kayrie mengenang pemergian rakan industri, Sandra Dianne yang telah pun pergi mengadap Illahi pada awal pagi Jumaat. Tulisnya menerusi satu posting terkini... Jadi Saksi Kali Terakhir, Wani Kayrie Dedah Siapa Sandra Dianne Buat Ramai Sebak

Penyanyi Wani Kayrie mengenang pemergian rakan industri, Sandra Dianne yang telah pun pergi mengadap Illahi pada awal pagi Jumaat.

Tulisnya menerusi satu posting terkini di Instagram, dia menghargai momen terakhir saat mengisi masa bersama arwah.Keduanya terdahulu sama-sama menongkah arus dalam industri seni kira-kira lima tahun lalu.

“Terima kasih ya Allah engkau beri peluang buatku untuk borak panjang bersama arwah @sandradianneofficial buat kali terakhir pada 29/8/2020 hari rehearsal minggu duet #bigstage2020.

“Sandra Dianne, rakan seperjuangan yang sama batch 2015 dengan Wani masa baru menapak dalam industri, banyak perform sama2 sebab nama kitaorang baru nak naik dimana orang tak kenal pun nama kami tapi kenal lagu je.. but we still hustling until now.

“Rezeki dia, bila Wani tahu dia masuk BS3 Wani dah target Sandra boleh be one of Big Stage 3 finalists because I trust her capabilities and talent.

“Minggu duet tu, turn Sandra banyak sebelum performance Wani. Every time dekat backstge, Wani perhati Sandra sangat2 nervous nak perform and sangat risau.. and that week, semua orang risau bila dia masuk bottom3.

“But she seems so calm that night when she knew she has given her best last performance,” tulisnya.Wani pada masa sama turut menyatakan mereka sempat berkongsi cerita mengenai perkembangan kerjaya masing-masing.

“Walaupun dah lama tak berjumpa, dapat juga berkongsi cerita tentang awal2 karier kami dan PICC menjadi saksi kali terakhir kami berborak dan gelak sama2 sebelum beliau pergi buat selamanya.

 

View this post on Instagram

 

😞💔 Terima kasih ya Allah engkau beri peluang buatku untuk borak panjang bersama arwah @sandradianneofficial buat kali terakhir pada 29/8/2020 hari rehearsal minggu duet #bigstage2020. Sandra Dianne, rakan seperjuangan yang sama batch 2015 dengan Wani masa baru menapak dalam industri, banyak perform sama2 sebab nama kitaorang baru nak naik dimana orang tak kenal pun nama kami tapi kenal lagu je.. but we still hustling until now. Rezeki dia, bila Wani tahu dia masuk BS3 Wani dah target Sandra boleh be one of Big Stage 3 finalists because I trust her capabilities and talent. Minggu duet tu, turn Sandra banyak sebelum performance Wani. Every time dekat backstge, Wani perhati Sandra sangat2 nervous nak perform and sangat risau.. and that week, semua orang risau bila dia masuk bottom3. But she seems so calm that night when she knew she has given her best last performance. 😞 Walaupun dah lama tak berjumpa, dapat juga berkongsi cerita tentang awal2 karier kami dan PICC menjadi saksi kali terakhir kami berborak dan gelak sama2 sebelum beliau pergi buat selamanya. Tenanglah kau di sana @sandradianneofficial 💔 You’re a great person. Tiada pengganti bernama Sandra dalam industri. Salam Takziah buat keluarga Sandra 🙏🏻😞 Moga arwah ditempakan dikalangan orang beriman.

A post shared by WANI KAYRÍE 🦋🌙 (@wanikayrie) on

“Tenanglah kau di sana @sandradianneofficial. You’re a great person. Tiada pengganti bernama Sandra dalam industri.

“Salam Takziah buat keluarga Sandra. Moga arwah ditempakan dikalangan orang beriman,” titipnya lagi. Luahan sama turut dikongsikan bintang asal Sabah ini menerusi Insta Stories.

Terdahulu, Sandra, 26, yang juga peserta Big Stage musim ketiga, dilapor meninggal dunia di Hospital Putrajaya, awal pagi, hari ini.

Sandra yang mengalami kemal4ngan jalan raya pada Sabtu lalu dilaporkan k0ma dan ditempatkan di unit raw4tan rapi (ICU) hospital berkenaan.

KOMEN NETIZEN :

Sumber : MH

Shares