Roti Susu

Ramai Terkeejut Lihat Wajah Terkini Zoey Rahman, Rupanya Ini Yg Berlaku Ramai Terkeejut Lihat Wajah Terkini Zoey Rahman, Rupanya Ini Yg Berlaku
“Ini bukan ‘filter’ kamera, tapi memang bengkak,” kata pelakon dan pengacara, Zoey Rahman mengenai keadaan wajahnya hingga menimbulkan pertanyaan warganet. Zoey, 35, berkata, bengkak... Ramai Terkeejut Lihat Wajah Terkini Zoey Rahman, Rupanya Ini Yg Berlaku

“Ini bukan ‘filter’ kamera, tapi memang bengkak,” kata pelakon dan pengacara, Zoey Rahman mengenai keadaan wajahnya hingga menimbulkan pertanyaan warganet.

Zoey, 35, berkata, bengkak itu adalah kesan bius yang diambil ketika menjalani rawatan menanam rambut yang dibuat lima hari lalu.

Zoey Rahman yang juga pelakon drama Mat Rukun mengakui ia perkara biasa dialami bagi individu yang menjalani prosedur itu.

“Ini perkara biasa dan ia kesan bi1us yang diambil ketika menjalani raw4tan tempoh hari. Hari pertama tak rasa apa-apa lagi, tapi hari kedua baru rasa dan nampak kesan bengkak.

“Alhamdulillah, selepas hari kelima bengkak pun semakin berkurang. Sekarang ini, saya tak sabar nak tengok rambut tumbuh,” katanya kepada Harian Metro.

Berkongsi mengenai raw4tan itu, Zoey Rahman berkata, ia tidak haram di sisi Islam seperti yang dipersoalkan ramai pihak.

“Sebelum buat raw4tan ini saya sudah rujuk terlebih dahulu. Malah pihak klinik juga menerangkan hukvm melakukan raw4tan ini.

“Dalam Islam sendiri ia dibenarkan kerana masih menggunakan rambut sendiri. Lainlah kalau dari rambut orang lain, baru ia haram.

Tambahan pula, proses raw4tan ini tidak memud4ratkan atau membatalkan puasa. Jadi, tidak ada apa isu pun,” katanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! [ sumber ]

Shares