Roti Susu

[VIDEO] Subhanallah, Detik Bayi Hidup Semula Selepas 6 Jam Disangkakan Telah Tiada ! [VIDEO] Subhanallah, Detik Bayi Hidup Semula Selepas 6 Jam Disangkakan Telah Tiada !
Seorang bayi pramtang yang dlsangkakan sudah mengadap ilahi dan dimasvkkan ke dalam peti sejvk m4yat selama enam jam di sebuah hospital La Margarita di... [VIDEO] Subhanallah, Detik Bayi Hidup Semula Selepas 6 Jam Disangkakan Telah Tiada !

Seorang bayi pramtang yang dlsangkakan sudah mengadap ilahi dan dimasvkkan ke dalam peti sejvk m4yat selama enam jam di sebuah hospital La Margarita di bandar Puebla, Mexico didapati hidvp semula semalam.

Pekerja rumah myt berkata, mereka menyedari bayi lelaki itu mula bergerak dan menangls semasa hendak menyerahkan kepada ibu bapanya untuk vpacara pengebumlan.

Rakaman video yang tular di media s0sial menunjukkan detik-detik ayah bayi itu melihat tanglsan anaknya dan berkata tervskan berjvang beberapa kali.

Bayi yang belum diberi nama dilahlrkan jam 4.29 pagi (waktu tempatan) Rabu lalu dan difahamkan dia dlselmatkan kira-kira jam 10 pagi iaitu kira-kira enam jam dia diletakkan dalam peti sejvk mayt.

Pasukan pervbatan memberitahu media tempatan bahawa bayi itu masih hidvp tetapi dia diletakkan di bawah pemerhatian rapi di unit ne0natal.

Sementara itu, pihak h0spital akan menylasat pvnca sebenar bayi yang disangkakan telah tiada itu diletakkan dalam peti sejvk myat itu.

Komen Dari Orang Ramai :

Sumber: kualalumpurviral.com

Shares