Roti Susu

Video Pertama Dari Aliff Syukri Selepas Kes Dera Meena Video Pertama Dari Aliff Syukri Selepas Kes Dera Meena
“ Biarlah mereka (polis) buat siasatan… Saya tidak mahu keruhkan keadaan lagi. “ Saya berharap perkara ini dapat diselesaikan segera,” katanya dalam kenyataan di... Video Pertama Dari Aliff Syukri Selepas Kes Dera Meena

“ Biarlah mereka (polis) buat siasatan… Saya tidak mahu keruhkan keadaan lagi. “ Saya berharap perkara ini dapat diselesaikan segera,” katanya dalam kenyataan di sini, hari ini.

Usahawan kosmetik, Datuk Seri Aliff Syukri yang dibebaskan dengan jaminan p0Iis selepas memberi keterangan berhubung dkwaan mnder4 anak angkat perempuan berusia dua tahun, enggan mengeruhkan keadaan, sebaliknya menyerahkan kes berkenaan kepada pihak berkuasa.

Aliff juga meminta masyarakat berhenti membuat kenyataan dan membiarkan kes berkenaan disiasat.Polis menahan Aliff bagi membantu siasatan berhubung dkwaan dia mender4 anak angkat perempuan berusia dua tahun, semalam.

Bagaimanapun, Ketua Jabatan Siasatan Jnayah Selangor, Datuk Fadzil Ahmat dilaporkan memaklumkan Aliff dibebaskan dengan jaminan p0Iis, pada hari sama, sebaik siasatan ke atasnya selesai dijalankan.

Aliff berharap masyarakat terutama warganet berhenti membuat kenyataan berhubung kes berkenaan.Aliff juga meminta maaf kepada media kerana tidak boleh memberi sebarang ulasan mengenai kes terbabit.

“ Biarlah orang yang sepatutnya buat kerja,” katanya.“Apa yang boleh saya cakap, isu ini masih dalam siasatan polis.“Apa-apa pun, terima kasih atas kerjasama pihak media dan memberikan perhatian kepada isu saya ini.

” Saya bukan tidak mahu komen tapi saya tersepit… Sebab tidak boleh bercakap lebih mengenai perkara ini, ia sudah menjadi kes p0Iis,” katanya.

Dah masuk hari ketiga, tiada satu pun posting dibuat oleh Dato Aliff Syukri di Instagram beliau. Sejak kes ini menjadi tular, Aliff Syukri umpama terus mendiamkan diri dari media sosial.

Hari ini, satu video dimuat naik ke Insta Story Dato Aliff Syukri. Beliau memohon maaf kepada semua netizen jika apa yang terjadi telah menyakitkan hati semua orang. Ini video yang dimuatnaikkan, sila tonton dan anda nilaikan sendiri:

Posted by Jom Viral on Sabtu, 7 Mac 2020

Shares