Roti Susu

Usaha Untuk Kahwin, Lelaki Ini Dedah Cara Simpan RM 51 Ribu Dalam 3 Tahun Je! Usaha Untuk Kahwin, Lelaki Ini Dedah Cara Simpan RM 51 Ribu Dalam 3 Tahun Je!
Mereka yang berniat untuk segera mendirikan rumah tangga pastinya sedang berusaha gigih mengumpul duit bagi menghalalkan perhubungan bersama kekasih hati. Banyak cara yang boleh... Usaha Untuk Kahwin, Lelaki Ini Dedah Cara Simpan RM 51 Ribu Dalam 3 Tahun Je!

Mereka yang berniat untuk segera mendirikan rumah tangga pastinya sedang berusaha gigih mengumpul duit bagi menghalalkan perhubungan bersama kekasih hati.

Banyak cara yang boleh diusahakan sebenarnya mengikut pilihan masing-masing. Jika anda masih buntu bagaimana hendak melakukan simpanan, tidak kiralah untuk kahwin mahupun sebagainya, bolehlah mengikut cara yang dicadangkan oleh Naqib Hashim ini. Dalam 3 tahun boleh simpan sampai RM 51 ribu tau!

Jalan pintas ke gerbang perkahwinan~

Jangan jeratkan diri dengan ambil loan pula!

Memang berguna betul tips yang diberikan ini. Untuk mereka yang baru hendak mula menyimpan, bolehlah bertindak segera. Lebih cepat lebih bagus!

kredit: twitter @Naqib3Hashim / Hijabista

Shares