Roti Susu

Terkesan Dengan Isu Ali Puteh Dan Isteri Abam, Abby Abadi Kata Dia Memihak Kepada Balu Abam Terkesan Dengan Isu Ali Puteh Dan Isteri Abam, Abby Abadi Kata Dia Memihak Kepada Balu Abam
Pelbagai reaksi yang diberikan netizen berhubung apa yang berlaku terhadap keluarga dan pihak balu Allahyrham Abam sejak ia menjadi perhatian beberapa hari lalu. Dipercayai,... Terkesan Dengan Isu Ali Puteh Dan Isteri Abam, Abby Abadi Kata Dia Memihak Kepada Balu Abam

Pelbagai reaksi yang diberikan netizen berhubung apa yang berlaku terhadap keluarga dan pihak balu Allahyrham Abam sejak ia menjadi perhatian beberapa hari lalu.

Dipercayai, ia bermula apabila video temu bual membabitkan usahawan, Datuk Seri Aliff Syukri bersama b4lu arwh, Siti Nurhidayah Mohd Ali.

Ia seterusnya mengundang reaksi Ali, adik kepada Allahyrham Abam. Selain pengguna media sosial, ada rakan artis yang turut memberikan pendapat, antaranya Abby Abadi.

Bintang Gerak Khas itu berpandangan, meski walau apa pun alasan yang diberi, pendiriannya tetap bersama b4lu arwh serta anak mereka, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey.

Muat naik di Instagram itu berkisarkan krisis yang berlaku antara Ali dan Nurhidayah, yang dipercayai turut terkait dengan perkara lain.

“ Hamzah oh Hamzah. Apapun alasan yg diberi.. Sy di pihak Baby & Mak Baby.

“ Nanti nk gi melawat doranglah… nak bg baju/brg mainan Daiyan yg banyak2 tak guna & muat dah buleh ke?

“ Baju Dayana ada cucu perempuan dah. Arwh Danial dah takde jadi baju Daiyan yg Sy kumpul nak bagi pada Baby Hamzah buleh kan @hidayah_abam.

“ Maaf @acheykintangkintung pinjam gambar ye. Maaf @abbynadzri pinjam artikel awak & penjelasan lawyer.

“ Itu juga kefahaman Sy mengenai hak seorang balu. Sayang Hamzah. Ada rezeki jumpa ye,” tulisnya memberi reaksi.

Apa pun yang berlaku, diharap semuanya dapat diselesaikan cara baik. Kredit: Kuala Lumpur Viral

Shares