Roti Susu

Tarian Nora Danish Dan Qal Mendapat Lebih 700 Ribu Tontonan Sejak Semalam !! Tarian Nora Danish Dan Qal Mendapat Lebih 700 Ribu Tontonan Sejak Semalam !!
Jika anda saIah seorang peminat program Korea, Running Man pastinya anda mengenali dengan peserta perempuan yang juga merupakan saIah seorang selebriti terkenal, Song Ji... Tarian Nora Danish Dan Qal Mendapat Lebih 700 Ribu Tontonan Sejak Semalam !!

Jika anda saIah seorang peminat program Korea, Running Man pastinya anda mengenali dengan peserta perempuan yang juga merupakan saIah seorang selebriti terkenal, Song Ji Hyo.

Namun, apa yang menjadi perhatian Nora Danish, selebriti cantik ini dipanggil Song Ji Hyo Malaysia. Terbaru, Nora Danish ada memuat naik satu video tariannya dengan anak lelaki sulungnya, Qal..

Di dalam video tersebut, Nora Danish menari bersama anaknya itu. Video tersebut mendapat perhatian lebih 700 ribu tontonan sejak semalam.

  • Video :

Rata-rata peminat dan foll0wersnya memuji penampilan mereka yang kelihatan seperti adik beradik kerana anak sulungnya itu sudah makin tinggi dan nora pula sentiasa kelihatan cantik dan muda. Sumber : Dbongkar

Shares