Roti Susu

Pakai Fake Acc Pun Kita Boleh Cari, Sharifah Sakinah ‘Mengamuk’ Komen Kaitkan Anak ! Pakai Fake Acc Pun Kita Boleh Cari, Sharifah Sakinah ‘Mengamuk’ Komen Kaitkan Anak !
Walaupun antara Sharifah Sakinah dan Zarina Anjoulie sudah saling memohon maaf antara satu sama lain, namun masih ada netizen yang tidak puas hati. Permohonan... Pakai Fake Acc Pun Kita Boleh Cari, Sharifah Sakinah ‘Mengamuk’ Komen Kaitkan Anak !

Walaupun antara Sharifah Sakinah dan Zarina Anjoulie sudah saling memohon maaf antara satu sama lain, namun masih ada netizen yang tidak puas hati.

Permohonan maaf Sakinah dibuat pada satu entri di Instagram, manakala Zarina atau Anju turut berbuat perkara yang sama di Instagramnya.

Walaupun masih lagi dikecam netizen di ruangan komen, Sakinah tidak membalas balik hinggalah pada satu entri gambar bersama anaknya.

Pengguna akaun yang menggunakan akaun palsu bernama @huntingmunafiqbelike meninggalkan satu komen yang cukup kejam. “Kesian anak tu dibesarkan munafiq yang berketurunan Nabi Muhammad. Extra Malang,” tulis akaun palsu tersebut.

 

View this post on Instagram

 

✅ @anais.adha

A post shared by Sharifah Sakinah Al-Khaired (@sharifah_sakinah) on

Sakinah yang sebelum ini hanya berdiam diri apabila dikecam telah membalas balik komen tersebut.”Ok ni saman Pakai fake acc pun kita akan cari,” tulis Sakinah yang agak terkesan apabila anaknya turut dikaitkan.

Sebelum ini pengikut-pengikut Sharifah Sakinah dan pengikut-pengikut Zarina Anjoulie berperang dengan meninggalkan kecaman-kecaman di ruangan komen, namun Sakinah menerima kecaman yang sangat teruk.–Sumber

Shares