Roti Susu

Set MeleTop bertukar hiba, Nabil & Jihan tahan air mata dengar kisah arwah Abam Set MeleTop bertukar hiba, Nabil & Jihan tahan air mata dengar kisah arwah Abam
Kebiasaannya, set MeleTop sentiasa meriah dengan gelak tawa para selebriti yang hadir sebagai jemputan, ditambah pula celoteh para pengacaranya. Namun, minggu ini agak berlainan... Set MeleTop bertukar hiba, Nabil & Jihan tahan air mata dengar kisah arwah Abam

Kebiasaannya, set MeleTop sentiasa meriah dengan gelak tawa para selebriti yang hadir sebagai jemputan, ditambah pula celoteh para pengacaranya.

Namun, minggu ini agak berlainan sedikit suasananya apabil set MeleTop bertukar hiba dengan kehadiran Fad, Achey dan Ali Puteh sebagai tetamu bagi berkongsi kisah pemergian arwah Abam.

  • Kongsi kenangan terindah dengan Abam

Mereka bertiga telah dijemput ke rancangan Meletop semalam dan berkongsikan kenangan terindah mereka bersama dengan Abam ketika arwah masih ada.

  • Jihan & Nabil tak mampu tahan sebak

Bagaimana pun, kelihatan pengacara pada malam itu, Nabil Ahmad dan Jihan Muse sepertinya tidak mampu untuk menahan sebak mendengar kisah perjalanan akhir hidup Abam.

Berada dalam industri yang sama iaitu sebagai pelawak, sudah pastinya pemergian Abam memberi kesan buat Jihan dan Nabil yang juga turut mengenali arwah sebagai sahabat.

Shares