Roti Susu

Sepupu Balu Abam Bengang Dengan Ali Kata Kakak Ipar Binatang? Sepupu Balu Abam Bengang Dengan Ali Kata Kakak Ipar Binatang?
Terlajak perahu boleh berundur, terlajak kata buruk padahnya! Ketelanjuran kenyataan Ali Puteh ‘binatangkan’ kakak iparnya itu telah mengundang kemarahan ramai pihak, sebagai ahli keluarga,... Sepupu Balu Abam Bengang Dengan Ali Kata Kakak Ipar Binatang?

Terlajak perahu boleh berundur, terlajak kata buruk padahnya!

Ketelanjuran kenyataan Ali Puteh ‘binatangkan’ kakak iparnya itu telah mengundang kemarahan ramai pihak, sebagai ahli keluarga, sudah semestinya Akhi Fairuz tidak boleh terima kerana dia kenal sikap sepupunya itu.

Deleted? Damage is done bro!

Katanya, Hidayah itu seorang yang lurus bendul, jadi kalau diperhatikan apabila ditanya sudah semestinya akan dijawab.

Tapi dakwaan Ali kata dia gila harta sampai labelkan kakak ipar sendiri hati binatang itu telah sangat keterlaluan.

Akhi akui, tindakan Aliff Syukri itu agak melampau, tapi sikap cepat buat andaian Ali itu lagi keterlaluan.

Kalau diamati betul-betul, Hidayah ini memang jenis ‘lurus’ sikit orangnya sebab arwah Abam sendiri pernah mengaku dalam satu program ni pasal isterinya itu. Katanya dia suka usik isterinya sebab lurus sikit.

Ada masa terluang tengok lah ni, tiba-tiba rasa sebak. Saya sebenarnya suka kacau dia sebab dia sebenarnya lurus” – Arwah Abam

Disebabkan itu, ramai pihak kini menyebelahi Hidayah dan Akhi. Malah, ramai yang kesian dengan nasib Hidayah berikutan dengan pendedahannya melalui temuramah Aliff Syukri tu.

Kalau si bini binatang, takkanlah orang sebaik Abam nak kahwin dengan si binatang – Netizen

Bagaimanapun berikutand engan ketelanjuran kata Ali masih belum diperjelaskan oleh Ali dan Hidayah sendiri, Harap dapatlah berbincang dengan baik. Sumber : Lobakmerah.com

Shares