Roti Susu

Sama2 Hilang Suami, Netizen Bezakan Layanan Keluarga Mertua Antara BCL Dan Nor Hidayah Sama2 Hilang Suami, Netizen Bezakan Layanan Keluarga Mertua Antara BCL Dan Nor Hidayah
Makin rancak dibincangkan berkenaan isu pembahagian harta sehingga menimbulkan salah faham yang melibat b4lu arw4h Abam Bocey, Nor Hidayah dan pihak keluarga mertuanya. Melihatkan... Sama2 Hilang Suami, Netizen Bezakan Layanan Keluarga Mertua Antara BCL Dan Nor Hidayah

Makin rancak dibincangkan berkenaan isu pembahagian harta sehingga menimbulkan salah faham yang melibat b4lu arw4h Abam Bocey, Nor Hidayah dan pihak keluarga mertuanya.

Melihatkan situasi yang sedang dialami Nor Hidayah, tular pula beberapa perkongsian di Facebook cuba membandingkan situasi penyanyi Indonesia, Bunga Citra Lestari (BCL) yang juga kehilangan suami.

Dalam perkongsian tersebut, dinyatakan apa yang berlaku terhadap BCL, apabila dia dihargai oleh keluarga arw4h suaminya yang berterima kasih kerana sudah menyintai Ashraf.

Bagaiman pun, berbeza dengan Nor Hidayah yang tidak mempunyai kerjaya seperti BCL. Dalam perkongsian tersebut, mempersoalkan kedudukan seorang isteri yang merupakan suri rumah dan bergantung kepada suami, seperti Nor Hidayah.

Justeru, seorang wanita itu meskipun sudah bergelar isteri tidak salahnya untuk mencari rezeki dan pendapatan sendiri selagi diizinkan suami, demi masa depan mereka dan anak-anak kelak.

Sumber: Slambermedia.com

Shares