Roti Susu

Sajat Mengamuk Di IG, Minta Pemaju Perumahan Pulangkan Semula Duitnya Sajat Mengamuk Di IG, Minta Pemaju Perumahan Pulangkan Semula Duitnya
Dah agak lama kita tak dengar kontroversi mengenai Sajat ni, tup tup sebentar tadi Sajat mengamuk di Instagram peribadinya kerana ditipu developer perumahan. Apa... Sajat Mengamuk Di IG, Minta Pemaju Perumahan Pulangkan Semula Duitnya

Dah agak lama kita tak dengar kontroversi mengenai Sajat ni, tup tup sebentar tadi Sajat mengamuk di Instagram peribadinya kerana ditipu developer perumahan. Apa cerita?

Baru je tadi, Sajat telah memberi amaran kepada followers di Instagramnya supaya jangan beli rumah di i-City kerana pemajunya penipu.

Sajat kemudiannya menambah, dia mengatakan bahawa i-City Properties ada penipu besar dan hanya tahu nak kaut untung sahaja.

“Tunggu video dari saya gegar property sana!!!”

Bukan tu je, Sajat turut memberi ugutan supaya pemaju ini pulangkan semula duitnya dalam masa 5 jam kalau tak nak video tentang apa yang berlaku tersebar.

Tambah Sajat lagi, dia hanya nak duitnya saja dan kalau duitnya itu tak dipulangkan, dia akan ambil tindakan.

Pun begitu, setakat ini belum ada lagi cerita penuh mengenai perkara ini. Ada juga netizen menganggap kemarahan Sajat ini hanya propa je? Kalau betul propa bukan first time kan?

Apa-apa pun, kita tunggu dan lihat je lahhh [ sumber ]

Shares