Pukul Orang Bergaduh Di Kelab. Ini Reaksi Komen Tiz Zaqyah !

Semalam Laman Twitter dengan nama Tiz Zaqyah kec0h selepas netizen memberikan pandangan berbeza berhubung seorang pelakon wanita terlibat dalam satu insiden perg4duhan di sebuah pusat hiburan pada malam Khamis.

Menerusi satu rakaman video yang tersebar itu, terdapat satu kumpulan pihak membuat tudvhan dengan mendakwa Tiz telah mencetuskan provokasi yang mengundang pergaduhan.

Menerusi video tersebar itu, pihak berkenaan mendakwa pelakon drama Sara Sajeeda tersebut berada di sebuah pusat hiburan bersama seorang lagi rakannya yang juga seorang aktres tidak dikenali.

Bagaimanapun Tiz atau nama sebenarnya Siti Zaqyah Abdul Razak, 32, ketika dihubungi mStar enggan memberi sebarang komen berkenaan perkara itu. “Minta maaf, tiada komen,” kata Tiz dalam satu kiriman mesej kepada mStar pada Jumaat.

Sehingga kini, rata-rata netizen di laman Twitter lebih menyokong tindakan Tiz biarpun mereka tidak mengetahui kisah sebenar.

Dalam pada itu, menurut sumber yang turut berada di tempat kejadian, tiada sebarang aksi pkul-memkul antara mereka sebaliknya hanya p3rang mulut dipercayai antara pelakon itu dengan individu berkenaan.

“Saya tak pasti macam mana pergaduhan itu bermula. Tapi tak ada la sampai mereka bertumbuk atau pkul satu sama lain,” katanya. [ Sumber ]