Gara-Gara Terlalu Bosan, Permintaan Remaja Ini Kepada Pihak Polis

Remaja

Gara-Gara Terlalu Bosan, Permintaan Remaja Ini Kepada Pihak Polis. Sejak arahan menghadkan pergerakan dilaksanakan oleh k’jaan, nampaknya ramai yang sudah tidak senang duduk dirumah.

Manakan tidak, tempoh yang ditambah dari minggu ke minggu menyebabkan ramai yang b0san duduk dirumah.Tambahan pula tidak dapat pergi ke sekolah dan tempat kerja menyebabkan ramai yang hanya terperap mengadap telefon pintar masing-masing untuk mendapatkan hiburan dan berita terkini mengenai apa yang berlaku di luar sana.

Lain pula ceritanya dengan seorang remaja lelaki yang dikatakan sudah terlalu b0san duduk dirumah sehingga menyebabkannya keluar merayau di tengah malam.

Ingin dijadikan cerita, remaja ini kemudiannya dijumpai oleh pegawai p0Iis yang meronda di kawasan perumahannya.Curiga dengan tindakannya yang berjalan berseorangan di malam hari, anggota peronda tersebut bertanyakan arah tujuan rmaja tersebut.

Video yang dirakam rakan setugas anggota peronda itu lantas menjadi perkongsian ramai apabila permintaan rmaja itu agak lain daripada yang lain. Menurut rmaja tersebut, beliau terlalu b0san duduk dirumah dan memaklumkan bahawa beliau ingin masuk ke dalam l0kp p0Iis.

Memandangkan ia merupakan suatu permintaan yang pelik dan tidak pernah dibuat orang, anggota peronda tersebut kelihatan ketawa terbahak-bahak kerana merasakan ia merupakan permintaan yang tidak masuk akal.

“Aku tak boleh tolong kau.. kau ingat senang nak masuk lokp?,” kata anggota p0Iis tersebut sambil diselangi tawa.Manakala rakannya turut terperanjat dengan permintaan tersebut dan mengatakan rmaja tersebut giIa atau tidak?

Cuba untuk menghantar rmaja tersebut pulang kerumah, namun remaja tersebut berkeras untuk ditahan dan dimasukkan ke dalam lokp.Rata-rata penonton video tersebut terhibur dengan gelagat anggota peronda dengan rmaja tersebut.

Lain mcm permintaan ko bro?

Posted by ApeAjer on Khamis, 16 April 2020

“Abg2 p0Iis pun kelakar hahahahha.kesian dia ni org mcm lurus bendol heheheheh,” kata seorang penonton.“Tak Ada duit nak makan kot ..masuk lokap Ada makan,” kata Rizah Shah pula.

Walaupun sudah terlalu bosan duduk dirumah, rasanya remaja tersebut boleh sahaja untuk mencari aktiviti lain. Ramai penonton mencadangkan beliau membantu ibu bapa dirumah atau mengulangkaji pelajaran bagi mengisi masa lapang. [ sumber ]