Roti Susu

Penerangan Panjang Lebar Ali Puteh Isu Dakwaan Isteri Abam – Video !! Penerangan Panjang Lebar Ali Puteh Isu Dakwaan Isteri Abam – Video !!
Dari semalam lagi, satu isv yang mellbatkan antara Ali Puteh dan juga isteri Allahyrham Abam masih belum selesai.Semuanya berpunca dari satu temubual Aliff Syukri... Penerangan Panjang Lebar Ali Puteh Isu Dakwaan Isteri Abam – Video !!

Dari semalam lagi, satu isv yang mellbatkan antara Ali Puteh dan juga isteri Allahyrham Abam masih belum selesai.Semuanya berpunca dari satu temubual Aliff Syukri dan produksi videonya bersama keluarga isteri Allahyrham Abam Bocey.

Disebabkan itu, Ali telah memuat naik status di laman Instagram miliknya ditujukan kepada kakak iparnya itu. Tulisannya agak k3ras dan telah pun dipdam oleh Ali.

Namun begitu, ramai netizen masih tidak berpuas hati dan terus menlnggalkan komen di laman Instagram Ali. Menerusi satu perkongsian video oleh Facebook Ria X, Ali telah menjelaskan apa yang telah berlaku sebenarnya.

Menurut Ali, lsu yang dibangkltkan sebenarnya sudah pun dibincangkan bersama-sama isteri [email protected] Abam.

  • Isu kereta, dompet dan keluar rumah

Di antaranya adalah berkaitan kereta di mana Allahyrham mempunyai dua buah kereta iaitu Velfire dan Myvi.

Selain itu adalah isu d0mpet [email protected] yang dipegang oleh Ali kerana menurutnya ada pelbagai urusan perlu diselesaikan dahulu.

Mengulas isu keluar dari rumah sehelai sepinggang, Ali memberitahu itu adalah keputusan isteri [email protected] sendiri yang mahu keluar dari rumah tersebut pada hari ke enam Allahyrham ‘pergi’.

Malah menurut Ali lagi, anak ALlahyrham telah dibawa ke klini menaiki kereta Myvi dan bukannya Grab seperti yang [email protected]

  • Penjelasan penuh Ali Puteh di dalam video di bawah :

Ini penjelasan @aliputeh89, tentang hal hangat ni…#RiaX

Posted by Ria X on Khamis, 20 Februari 2020

Sehingga kini masih tiada sebarang penjelasan dari pihak isteri Allahy4rham Abam berkenaan isu ini.

Terdahulu, kita telah dikejvtkan dengan berita pem3rgian Allahyrham Abam apabila beliau disahkan telah menlnggal dunia awal pagi Isnin minggu lepas.

Allahyarham menlnggalkan seorang baIu, Nor Hidayah dan seorang anak lelaki, Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey yang kini baru berusia lapan bulan. Sumber: Dbongkar.com

Shares