Roti Susu

Pembantu Rumah Fasha Sandha Terharu Dapat Hadiah Seutas Rantai Emas Pembantu Rumah Fasha Sandha Terharu Dapat Hadiah Seutas Rantai Emas
Pembantu rumah terharu dapat hadiah seutas rantai emas dari Fasha Sandha sempena harijadi. Nur Fasha Sandha binti Hassan lahir 28 Mac 1984 merupakan seorang... Pembantu Rumah Fasha Sandha Terharu Dapat Hadiah Seutas Rantai Emas

Pembantu rumah terharu dapat hadiah seutas rantai emas dari Fasha Sandha sempena harijadi. Nur Fasha Sandha binti Hassan lahir 28 Mac 1984 merupakan seorang pelakon wanita Malaysia.

Beliau memulakan kerjaya lakonan pada 2002 ketika berusia 18 tahun dan disifatkan sebagai seorang pelakon yang kerap membawa watak “wanita maIang” dan kebanyakan genre atau watak yang dibawa oleh Fasha banyak kepada watak yang berat.

Pada tahun 2003, Fasha membuat penampilan filem pertama menerusi filem Black Maria sebagai pelakon tambahan.Nur Fasha Sandha binti Hassan lahir 28 Mac 1984 merupakan seorang pelakon wanita Malaysia.

Beliau memulakan kerjaya lakonan pada 2002 ketika berusia 18 tahun dan disifatkan sebagai seorang pelakon yang kerap membawa watak “wanita maIang” dan kebanyakan genre atau watak yang dibawa oleh Fasha banyak kepada watak yang berat.

Pada tahun 2003, Fasha membuat penampilan filem pertama menerusi filem Black Maria sebagai pelakon tambahan.Fasha mendirikan rumahtangga buat kali kedua dengan pelakon Aidil Aziz dan kini sedang menunggu masa sahaja untuk bersalin.

Kehidupan Fasha kini dilihat sudah cukup lengkap malah ramai peminat yang suka melihat keluarga kecil Fasha walaupun sudah bercerai hubungan baik antara Fasha dengan bekas suami tetap dijaga demi anak-anak.

Selain hubungan rapat dengan keluarga, Fasha juga sangat mesra melayan pembantu rumahnya.Baru-baru ini Fasha telah menghadiahkan seutas rantai emas sempena harijadi buat pembantu rumahnya yang akan pulang ke Indonesia tidak lama lagi.

Pembantunya tidak dapat menahan dari mengalirkan air mata kerana terharu menerima hadiah pemberian Fasha.

Mendapat majikan yang baik adalah satu rezeki dan mendapat pembantu rumah yang baik juga salah satu rezeki dari Allah.

Walaupun banyak kita dengar tentang perkara yang tidak elok bila mempunyai pembantu rumah warga asing, tetapi Fasha telah buktikan jika baik layanan dan kasih sayang yang diberikan, InsyAllah baik juga baIasan yang diterima. [ Sumber ]

Shares