Roti Susu

“Netizen Komen Eman Manan Kurus Sebab Takde Job.” Sekali Nabila Reply Terus Mengelabah! “Netizen Komen Eman Manan Kurus Sebab Takde Job.” Sekali Nabila Reply Terus Mengelabah!
Dah lama rasanya tak mendengar cerita antara pelakon terhebat Malaysia, Eman Manan. Abang Nara memang mengkagumi bakat dan mutu lakonan Eman Mana. Bagi sahaja... “Netizen Komen Eman Manan Kurus Sebab Takde Job.” Sekali Nabila Reply Terus Mengelabah!

Dah lama rasanya tak mendengar cerita antara pelakon terhebat Malaysia, Eman Manan. Abang Nara memang mengkagumi bakat dan mutu lakonan Eman Mana. Bagi sahaja watak apa-apa pun, confirm Eman Manan boleh bawak dengan penuh penghayatan. Memang respek dan tabik spring kepada Eman Manan.

Aktres berbakat, Nabila Huda berkongsi foto bersama pelakon senior yang dikaguminya iaitu Eman Manan.Foto tersebut dikongsi menerusi sebuah entri di akaun Instagram miliknya buat tatapan umum.

“Lelaki ini, auranya lain macam!” tulis Nabila ringkas sebagai kapsyen.Namun begitu, lain pula yang berlaku di ruangan komen apabila seorang netizen tampil mempertikaikan saiz badan Eman yang dikatakan semakin kurus.

“Kenapa dia makin kurus? Takda job ke sampai kurvs kering,” tulis netizen terbabit.Tidak berdiam diri, Nabila tampil membalas komen itu.

Statement apa ni takda job sampai kurus kering? Kalau orang kurvs kering je sebab takda job? Guna ot4k la bila bercakap please, orang dah makin berumur memanglah makin kurvs,” tulis Nabila.

Tidak selepas itu, individu tersebut kembali membalas kenyataan Nabila dengan memohon maaf serta mengatakan akaunnya telah digodam oleh rakannya. Terdahulu, Nabila dan Nabil Ahmad pernah mengacarakan program Muzikal Lawak Superstar (MLS).

Tonton dan imbas semula semua episod MLS melalui aplikasi Astro Go. Muat turun aplikasi Astro Go di Google Play dan Apple Store sekarang! – Rosemerah.com

Shares