Muzaffar Jakel Cakap Dia Bukan Lahir Dlm Dulang Emas, Sekali Dato Siti masuk komen

Muzaffar Jakel

Muzaffar Jakel, adik bongsu Jakel yang dididik berkerja di Gudang & Kedai sehingga lebih 15 jam ada juga sehingga berhari tanpa tidur adalah contoh yang semua patut ambil untuk didik kehidupan agar tidak bergantung dengan kemewahan keluarga.

Selepas isu kontrversi, ramai pula persoal keturunan, sekali Muzaffar Jakel tunjuk gambar surat beranak. Melalui sekeping sijil kelahiran yang dikongsi, sijil tersebut menunjukkan maklumat keturunan bapa Muzaffar.

Berikut sedikit Info Mengenai Muzaffar yang sebelum ini dia pernah menceritakan perihal kehidupan melalui satu posting di IG.

Bukan Lahir Dalam Dulang Emas :

Menurut Muzaffar, ramai menggangap dia lahir dalam dudang emas, tapi sebenarnya dia telah melalui hidup yang svsah dan sehingga kini banyak kemahuan beliau yang belul dipenuhi kerana tidak di izinkan oleh keluarga. Beriktu luahan beliau

Orang sentiasa cakap saya ni lahir dalamdulang emas. Sebenarnya mereka salah, saya hidup dalam k3susahan sampai ke sekarng kemahuan saya sentiasa tidak tercapai kerana family saya tidak izinkan, dan mereka ingin saya merasa k3susahan yang pernah mereka lalui ketika dahulu

Selalu Ikut nasihat keluarga :

Sewaktu umur saya..saya sentiasa ikut arahan yang telah di arahakan oleh keluarga saya hanya mampu bersabar sahaja saya tahu one day saya akan dapat apa yang saya inginkan kebanyakan orang zaman sekarang kalau family beri arahan atau nasihat mereka tidak pernah ikut atau dengar sebab mereka rasa mereka betul.

Bagus boleh buat keputusan sendiri tanpa keluarga saya ingin beritahu kepada anda bahawa keluarga makan garam dahulu so ikut apa yang keluarga putuskan untuk anda sebab keluarga sentiasa nak yang terbaik untuk anda semua.

Muzaffar Jakel

Dato Siti Nurhaliza puji :

Melalui ruangan komen, Dato Siti telah meninggalkan satu komen memuji sikap berdikari yang ditunjukkan oleh Muzaffar. [sumber]