Roti Susu

“Tak Sangka Benda Tu Boleh Hilang” – Mohon Pencuri Pulangkan Semula “Tak Sangka Benda Tu Boleh Hilang” – Mohon Pencuri Pulangkan Semula
“Tak sangka Benda Tu Boleh Hilang” – Mohon Pencuri Pulangkan Semula Barang Arwah Di awal pagi Jumaat ini, kita terima satu berita yang menyedihkan.... “Tak Sangka Benda Tu Boleh Hilang” – Mohon Pencuri Pulangkan Semula

“Tak sangka Benda Tu Boleh Hilang” – Mohon Pencuri Pulangkan Semula Barang Arwah

Di awal pagi Jumaat ini, kita terima satu berita yang menyedihkan. Penyanyi yang juga bintang kepada program realiti Big Stage musim ketiga, Sandra Dianne meninggal dunia di Hospital Putrajaya, awal pagi, hari ini.

Menurut Harian Metro, Sandra, 26, yang mengalami kemal4ngan pada Sabtu lepas ketika dalam perjalanan untuk menjalani latihan penuh Big Stage di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya (PICC) dilaporkan koma dan ditempatkan di unit raw4tan rapi (1CU) hospital tersebut.

Berita permergian Sandra ini telah dikongsikan penyanyi Sufie Rashid di Instagram.Rakan seperjuangan Sandra di Big Stage 2020, Usop juga telah berkongsi berita duka ini di Instagram.

“Pulangkan Semula Phone Arwah” – Netizen

Dalam pada itu, selain mengucapkan ucapan takziah kepada keluarga arwah, rata-rata netizen di media sosial memohon supaya pencuri yang mengambil telefon pintar arw4h untuk kembalikan ia semula kepada keluarganya.

Hal ini juga pernah disuarakan oleh ibu Sandra, Nor Syakinah yang merayu kepada individu tersebut untuk memulangkan telefon anaknya semula kerana ia mengandungi maklumat peribadi berkaitan hal kerja arwah.

Menurut Nor Syakinah, arwah Sandra menggunakan telefon bimbit jenis Samsung S20 Ultra. Segala maklumat IG, Twitter dan media sosial lain tersimpan di dalamnya, lapor mStar.

Takziah admin ucapkan buat keluarga arwah. Al Fatihah. Sumber : Terengganutv

Shares