Roti Susu

Ini Cara Mohamed Salah  Menyambut Ramadan Yang Tarik Perhatian Netizen Ini Cara Mohamed Salah  Menyambut Ramadan Yang Tarik Perhatian Netizen
Ini Cara Mohamed Salah Menyambut Ramadan Yang Tarik Perhatian Netizen. Seluruh umat Islam di dunia tahun ini menyambut bulan Ramadan sedikit berbeza dari tahun... Ini Cara Mohamed Salah  Menyambut Ramadan Yang Tarik Perhatian Netizen

Ini Cara Mohamed Salah Menyambut Ramadan Yang Tarik Perhatian Netizen. Seluruh umat Islam di dunia tahun ini menyambut bulan Ramadan sedikit berbeza dari tahun sebelumnya dan sambutan juga perlu diteruskan di dalam rumah.

Penyerang berbisa Liverpool Mohamed Salah juga tak ketinggalan berkongsi caranya menyambut Ramadan di rumah.

Penyerang Mesir itu menunjukkan masih tetap bersemangat menyambut bulan Ramadan mengikut tradisi di sana dengan menghias rumahnya dan dikongsikan di Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mohamed Salah (@mosalah) on

Salah dilihat sedang menggantung hiasan yang menunjukkan simbolik bukan Ramadan dan sebagai memberi semangat kepada keluarga.

Selain Salah, Mesut Ozil dan Antonio Rudiger turut tidak ketinggalan mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadan di Instagram mereka.

Sumber: ohmedia.my

Shares