Roti Susu

Lama Berdiam Diri, Akhirnya Datin Shahida Buka Mulut Bersuara Tentang Kes Aliff Syukri Lama Berdiam Diri, Akhirnya Datin Shahida Buka Mulut Bersuara Tentang Kes Aliff Syukri
Isteri kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid menyerahkan sepenuhnya kepada poIis susulan dkwaan suami wanita itu dikaitkan... Lama Berdiam Diri, Akhirnya Datin Shahida Buka Mulut Bersuara Tentang Kes Aliff Syukri

Isteri kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid menyerahkan sepenuhnya kepada poIis susulan dkwaan suami wanita itu dikaitkan dengan kejadian memkul anak angkat mereka berusia dua tahun.

Bagaimanapun, Nur Shahida enggan mengulas lanjut isu yang membabitkan suaminya.Nur Shahida yang kini menunaikan umrah bersama anaknya sejak 23 Februari lalu berkata, sebaik-baiknya biar perkara itu diselesaikan pihak berwajib.

  • Kalau betul salah, biar poIis ambil tindakan, katanya. Saya tidak ada apa nak komen. Biar p0Iis buat kerja mereka, katanya ringkas.

Sementara itu, Aliff ketika dihubungi memohon doa yang terbaik buat dirinya.“ Doakan yang terbaik,” jawabnya ringkas. Ditanya lanjut mengenai dkwaan yang timbul, Aliff menyerahkan segala siasatan kepada poIis.

Malah, buat masa sekarang, Aliff memaklumkan dia dinasihatkan tidak mengeluarkan sebarang kenyataan supaya tidak mengganggu siasatan p0Iis.

“ Saya minta maaf sebab tidak boleh bercakap lebih mengenai perkara ini kerana ia sudah menjadi kes poIis. “ Biar mereka membuat siasatan. Saya tidak mahu mengeruhkan keadaan lagi.

Saya berharap perkara ini dapat diselesaikan segera,” katanya. Aliff juga memohon masyarakat terutama warganet berhenti membuat sebarang spekulasi.

Terdahulu, Harian Metro melaporkan mgsa yang berusia dua tahun dipkul dengan menggunakan tangan dan kasut serta dicub1t hingga men1nggalkan kes4n pada badannya.

Sspek dikatakan memkul mgsa yang menangis ketika dia sibuk merakam video untuk kandungan YouTube miliknya. Sumber: Hmetro

Shares