Roti Susu

Tak Mahu Terpalit Sama, ‘Kawan’ Isteri Kepada Lelaki OKU Tampil Ceritakan Perkara Sebenar Tak Mahu Terpalit Sama, ‘Kawan’ Isteri Kepada Lelaki OKU Tampil Ceritakan Perkara Sebenar
Tak Mahu Terpalit Sama, ‘Kawan’ Isteri kpd Lelaki OKU tu Tampil Ceritakan Perkara Sebenar. Isu terbabit menjadi perhatian dalam kalangan warganet sejak pagi selepas wanita... Tak Mahu Terpalit Sama, ‘Kawan’ Isteri Kepada Lelaki OKU Tampil Ceritakan Perkara Sebenar

Tak Mahu Terpalit Sama, ‘Kawan’ Isteri kpd Lelaki OKU tu Tampil Ceritakan Perkara Sebenar. Isu terbabit menjadi perhatian dalam kalangan warganet sejak pagi selepas wanita terbabit mendakwa dit4han atas tudvhan berkh4lwat dengan seorang lelaki di rumahnya di daerah Besut, semalam.

Wanita terbabit mendakwa dituduh berkhalwat dengan lelaki yang mengaku ahli keluarga sedangkan ketika kejadian terdapat suami dan kakaknya serta empat kanak-kanak termasuk dua anaknya.

Dalam hal ini, Mohd Adnan berkata, masyarakat tidak boleh menganggap ia tidak menjadi kes4lahan sekiranya di dalam rumah berkenaan terdapat ahli keluarga yang ramai.

Katanya, apabila terdapat lelaki yang bukan m4hram, ia juga menimbulkan syak yang menjadi kes4lahan.“Dalam kes ini, JHEAT sudah membuat risi1kan sebelum mengambil tindakan dan bukannya sewenang-wenangnya mengambil tindakan sedemikian.

“Kes ini masih dalam siasatan dan kita harap semua pihak tidak membuat sebarang spekulasi dengan kes disiasat mengikut Seksyen 31 Enakmen Kesalahan J3nayah Syariah (Takzir) (Terengganu) 2001 iaitu khalw4t dan Seksyen 55 enakmen sama kerana penyubahatan,” katanya.

Guys. Kuatnya hati seorang perempuan :

“Harini paksu dedikasikan coretan istimewa ni buat sahabat paksu yang ditimpa ujian. Paksu terkesan dengan kisah menyayat hati sahabat paksu yang terpaksa tempuh dugaan sepanjang 2-3 tahun selepas suaminya kemalangan.

Gigih dan cekalnya dia lalui kehidupan dengan anak-anak menjaga suami yang lumpuh seluruh badan. Sumpah paksu kagum dan sangat-sangat terkesan.

Sebetulnya bukan paksu nak manjadi hero dalam permasalahan. Cuma paksu betul-betul kasihan.Kasihan tengok seorang wanita/perempuan/isteri dipermainkan perasaan. Diperlakukan seperti maruahnya semurah harga sebuah barang mainan.

Betullah kata sahabat paksu, “redha orang tua tu paling penting dalam sesebuah perkahwinan”. Tapikan sebagai orang tua (mak ayah) janganlah tanam hati tu dengan segala kebencian.

Takkan tidak ada sedikit sifat belas ehsan. Tidak sayang pun tak mengapa atleast ada sedikit sifat kemanisan dalam kekeluargaan. Tunjukkan rasa kasih dan sayang pada anak menantu walau itu bukan menantu pilihan.

Paksu tidak duduk ditempat sahabat paksu dan pasangan. Tapi sebagai pengikut setia di laman sesawang paksu berasa simpati dengan dia punya ujian.

Mana nak cari lagi perempuan/isteri yang setia, sanggup susah senang dengan pasangan di zaman yang penuh dengan manusia bertopengkan syaitan!!!Allahuakbar paksu yang jantan ni pun terasa geram nak carut tapi paksu bukan Diva Azwan. Hahaha!!!

Untuk sahabat paksu Umy Siti Rohayu terus kuat, terus cekal dan teruslah bertahan. Allah uji sebab Dia sayang, Allah uji sebab tahu Umi boleh tempuh segala ujian.

Paksu dan seluruh netizen (bawang rangers) akan terus mendoakan. Akan teguh berdiri memberi sokongan.Lap air matamu Umy…..berhenti menangis dan terus melangkah depan. Moga ada sinar pelangi di hujung perjalanan. Aamiin!!! – [ sumber ]

Shares