Roti Susu

Inilah Petua Hilangkan Sakit Gigi Paling Simple & Yang Penting Berkesan ! Inilah Petua Hilangkan Sakit Gigi Paling Simple & Yang Penting Berkesan !
Inilah Petua Hilangkan Sakit Gigi Paling Simple & Yang Penting Berkesan ! Memang tak dapat nak gambarkan bagaimana rasa sakit gigi bila ia menyerang.... Inilah Petua Hilangkan Sakit Gigi Paling Simple & Yang Penting Berkesan !

Inilah Petua Hilangkan Sakit Gigi Paling Simple & Yang Penting Berkesan !

Memang tak dapat nak gambarkan bagaimana rasa sakit gigi bila ia menyerang. Kata orang ia sakit kedua selepas bersalin.

Memang rasa teramat sakit. Kalau waktu ni jangan la ada yang nak datang bertanya itu dan ini atau nak komen macam-macam.

Lebih-lebih lagi sakit ketika waktu malam hari. Cemas dan adakalanya rasa pemikiran jadi buntu untuk cuba kesemua petua yang pernah diajarkan oleh orang tua kita.

Ketika inilah kita sibuk cari Mr Google untuk dapatkan info bagi meredakan kesakitan. Nah admin sediakan satu petua hilangan sakit gigi dengan cara yang mudah tapi berkesan.

Petua hilangkan sakit gigi paling simple & berkesan

Allamdulillahh :

Seminggu berguling-guling sakit gigi berubat kampung, pi klinik gigi merata.. Semua tak boleh buat apa sebab pregnent.

Last-last kak Norhashikin Ahmad bagi petua, tumbuk bawang putih dengan garam, tempek kat gigi yang skit.. memang ajaib terus hilang sakit oii.. hebat sangat petua ni…hampa2-hampa yang sakit gigi tu boleh cuba.

kredit: Noraini Ahmad Anne / Keluarga

Shares