Roti Susu

Terkejut Budak Lelaki Merayu Nak Duduk Serumah? Ini respond padu Anju ! Terkejut Budak Lelaki Merayu Nak Duduk Serumah? Ini respond padu Anju !
Terkesan dengan masalah kewangan beberapa pihak yang berlaku ketika tempoh PKP ini, Zarina dilihat telah menjalankan beberapa misi bantuannya sendiri. Menggunakan hasil pendapatan yang... Terkejut Budak Lelaki Merayu Nak Duduk Serumah? Ini respond padu Anju !

Terkesan dengan masalah kewangan beberapa pihak yang berlaku ketika tempoh PKP ini, Zarina dilihat telah menjalankan beberapa misi bantuannya sendiri.

Menggunakan hasil pendapatan yang diperolehi daripada membuat IG review dan beberapa lagi sumbangan yang disalurkan, Zarina dan ahli keluarga telah membeli barangan dapur dan diserahkan kepada golongan yang memerlukan.

” Guys sabar jap sebelum aku buat d0sa harini aku nk Buat pahala dulu kahkahlah… aku settlekan makanan derma ni dulu sampai umah aku terus buat video”

” Hasil duit review n donation korang. Ini bukti duit korang pergi mana attach dgn resit tq so much for your kind support . im not done esok nk beli ayam ikan sayur !

Rata-rata netizen menyokong usaha Anju yang dilihat sepatutnya menjadi contoh buat artis lain membantu masyarakat.

Tidak ketinggalan juga, dalam kesibukan beliau mahu membantu orang ramai yang betul-betul memerlukan bantuan, ada individu yang mahu mengambil kesempatan.

Menurut Zarina, ada yang menghantar mesej DM untuk meminta duit bagi tujuan peribadi. Namun Zarina menjelaskan dia tidak dapat berbuat demikian kerana risau dit1ipu oleh scamm3r.

  • Budak Form 3 Nak Duduk Serumah

Malah paling mengejutkan, seorang remaja lelaku mengaku berusia 15 tahun telah menghantar mesej mahu tinggal di rumah Zarina.

” Hai Zarina, saya Rusyaidi form 3. Boleh tak sementara ini sayan nak duduk dengan awak sebab saya tak ada tempat tinggal. ” Saya akan dengar cakap awak Zarina, tolong saya”, tulis individu terbabit.

Zarina yang berkongsi perkara itu di IG beliau menulis di kapsyen “Anak siapa la ni ya Allah sampai nak tinggal dengan aku”

Bagaimanapun dalam keratan gambar berasingan perbualan mesej itu, Zarina mended4hkan individu tersebut sebenarnya cuma mahu mengambil kesempatan kerana menghantar ayat yang tidak sopan.

” Akak Zarina belanja Iphone 11 pon jadi lah. Boleh tak akak Zarina yang cantik”, tulis individu itu lagi.

Rata-rata warganet menulis di ruangan komen meminta Zarina tidak melayan individu terbabit kerana mahu meminta benda bukan-bukan.

Malah ada tergelak kerana menganggap itu sekadar benda lucu. ” Hahhhahahahah sabo je lah.. ada jugak mcm ni eh siap nak minta belanja iphone 11″ tulis Anep

Semalam, pelakon utama drama Girlfriend Aku Dari Neraka, Sharifah Sakinah telah pun memohon maaf kepada Zarina Anjoulie berhubung salah faham diatara mereka sebelum ini. [ sumber ]

Shares