Roti Susu

Bila Disuruh Bertaubat,Ini Penjelasan DS Aliff Syukri Yang Buat Netizen Tak Senang Duduk ! Bila Disuruh Bertaubat,Ini Penjelasan DS Aliff Syukri Yang Buat Netizen Tak Senang Duduk !
USAHAWAN terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri tetap dengan pendirian yang menganggap tindakannya berjumpa dan menyiarkan rakaman bersama balu allahy4rh4m Abam Boceh, Siti Nurhidayah Mohd... Bila Disuruh Bertaubat,Ini Penjelasan DS Aliff Syukri Yang Buat Netizen Tak Senang Duduk !

USAHAWAN terkenal, Datuk Seri Aliff Syukri tetap dengan pendirian yang menganggap tindakannya berjumpa dan menyiarkan rakaman bersama balu allahy4rh4m Abam Boceh, Siti Nurhidayah Mohd Ali pada Rabu lalu bukan satu kesalah4n.

Malah, Aliff Syukri menyatakan perkataan taubat yang ditujukan kepadanya berdasarkan kenyataan daripada pelawak, Ali Puteh semalam, adalah tidak sesuai.

“Perkataan taub4t itu tak sesuai untuk saya. Saya bukannya merompak dan merog0l orang. Saya tidak fikir pertemuan dengan Nurhidayah satu kesalah4n besar. Malah, saya tidak menjangka perkara ini boleh mencetvskan kontroversi.

“Sebenarnya, antara mereka sudah wujud k0nflik. Cuma, kehadiran saya membuatkan Nurhidayah nak bercerita. Dia mengizinkan segala perbualan dirakam dan disiarkan. Jadi, adakah itu kesalahan saya?

“Tidak fasal-fasal saya pula yang menjadi m4ngsa dan dipersalahkan. Sedangkan niat saya nak ziarah dan berikan zakat dan sumbangan pada mereka,” katanya kepada Harian Metro.

Menurut Aliff, dia sekarang tersep1t dan mer4na dengan apa yang berlaku ditambah selepas mendapat pelbagai kec4man daripada warganet.

Aliff berkata, dia akan mengadakan sidang media bagi menjelaskan dan menjawab segala persoalan timbul.

”Sekarang saya tersep1t dan merana. Saya malas nak g4duh dengan pihak sana. Apa boleh dikatakan, saya juga ada cukup bukti bagi menjelaskan perkara sebenar.

“Video yang disiarkan itu baru 10 peratus. Ada lagi perkara lain yang masih disimpan. Cuma, saya tidak mahu mengaibkan sesiapa.

“Jadi, tunggu penjelasan lanjut daripada saya pada sidang media Isnin ini,” katanya. – soyalemon.com

Shares