Roti Susu

Individu Yang Disenarai Hitam, Berstatus Muflis Layak Mohon BPN Secara Online Bermula Esok ! Individu Yang Disenarai Hitam, Berstatus Muflis Layak Mohon BPN Secara Online Bermula Esok !
INDIVIDU berstatus muflis atau disenarai hitam layak untuk memohon Bantuan Prihatin Rakyat (BPN) mulai Isnin (6 April). Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN) menerusi... Individu Yang Disenarai Hitam, Berstatus Muflis Layak Mohon BPN Secara Online Bermula Esok !

INDIVIDU berstatus muflis atau disenarai hitam layak untuk memohon Bantuan Prihatin Rakyat (BPN) mulai Isnin (6 April).

Lembaga Hasil Dalam Negeri Malaysia (LHDN) menerusi satu kenyataan pada Ahad berkata, mereka boleh membuat permohonan secara dalam talian melalui portal rasmi lembaga itu iaitu www.hasil.gov.my atau pautan pantas https://bpn.hasil.gov.my/.

“Permohonan mereka akan diproses sewajarnya berdasarkan syarat-syarat kelayakan yang telah ditetapkan.

“Bagi permohonan yang lulus, bayaran BPN akan dibuat secara tunai di Bank Simpanan Nasional,” menurut kenyataan itu.

LHDN berkata kerajaan berharap bantuan tersebut benar-benar dapat membantu semua golongan rakyat yang memerlukan dan dibelanjakan secara berhemah.

  • Https://www.facebook.com/LHDNM
  • Https://twitter.com/LHDNMofficial.

Sebarang pertanyaan dan maklum balas berkaitan permohonan BPN boleh diajukan kepada Hasil Care Line (HCL) di talian 03-8911 1000 atau media sosial rasmi LHDN di atas. [ sumber ]

Shares