Roti Susu

Hilang ayah, anak Abam tak putus dapat kasih sayang daripada sahabat2 baik arwah Hilang ayah, anak Abam tak putus dapat kasih sayang daripada sahabat2 baik arwah
Baru berusia lima bulan, anak kepada Allahyarham Abam iaitu Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey, masih tidak mengenal apa itu erti kehilangan.... Hilang ayah, anak Abam tak putus dapat kasih sayang daripada sahabat2 baik arwah

Baru berusia lima bulan, anak kepada Allahyarham Abam iaitu Syed Uthman Hamzah Al-Juffrey Syed Umar Mokhtar Al-Juffrey, masih tidak mengenal apa itu erti kehilangan.

Perit untuk diterima, namun itulah hakikatnya bahawa anak kecil ini bakal membesar tanpa seorang ayah disisinya. Pun begitu, anak ini bertuah kerana ramai yang memberikannya kasih sayang.

Daddy jaga Hamzah yer

Menerusi perkongsian terbaru Fad Bocey di IG, dia telah memuat naik sekeping gambar besar anak arwah Abam, berserta dengan kapsyen meluahkan hasrat untuk menjaga zuriat sahabatnya, seperti darah daging sendiri.

 

View this post on Instagram

 

Ddy jaga hamzah ye nak,anak ddy 4 org sekarang😊😘 #kitabaikramaisayang #syeduthmanhamzah

A post shared by FAD & SYAHEERA (@fadbocey) on

Hamzah takkan kurang kasih sayang

Sebagai seorang sahabat, Fad tahu betapa kasihnya arwah Abam terhadap Hamzah, satu-satunya waris Abam. Justeru, Fad mahu mengambil tanggungjawab untuk menjaga dan memberikan kasih sayang sebagaimana Abam telah lakukan.

Hamzah tak putus2 terima kasih sayang

Tuhan itu Maha Adil, walaupun anak ini kehilangan seorang ayah tetapi banyak kasih-sayang yang diterimanya daripada sahabat-sahabat baik ayahnya.

Sumber : Fad Bocey

Shares