Roti Susu

Hamil Anak Siapa? Guru HamiI Selepas Lakukan Hbngan lntim Dgn Tiga Pelajar Lelaki Hamil Anak Siapa? Guru HamiI Selepas Lakukan Hbngan lntim Dgn Tiga Pelajar Lelaki
Gambar di atas adalah sekadar hiasan. Mengejutkan apabila rahsia perbuatan keji seorang guru wanita yang mengadakan hbngan intim dengan tiga pelajar lelaki terbongkar selepas... Hamil Anak Siapa? Guru HamiI Selepas Lakukan Hbngan lntim Dgn Tiga Pelajar Lelaki

Gambar di atas adalah sekadar hiasan. Mengejutkan apabila rahsia perbuatan keji seorang guru wanita yang mengadakan hbngan intim dengan tiga pelajar lelaki terbongkar selepas dia disahkan hamiI.

Ashlyn Faye BeII, 24, ditahan selepas polis menerima laporan mengenai kesalahan s3ksual yang dilakukan terhadap remaja berkenaan.

Dia dituduh melakukan kesalahan itu terhadap tiga pelajarnya yang berusia antara 16 dan 17 tahun. Menurut afidavit kehakiman, BeII dituduh melakukan kesalahan itu pada musim luruh tahun lalu.

Media tempatan, Texarkana Gazette melaporkan BeII dituduh atas kesalahan serangan s3ksual dan mengadakan hbngan terlarang antara guru dan murid.

Kejadian itu diketahui seorang guru lain selepas terdengar perbualan pelajar terbabit mengenai perkara itu. Pelajar lelaki berkenaan bertengkar siapa bapa kepada bayi itu

Berdasarkan laporan media, pelajar-pelajar berkenaan bertengkar mengenai siapa yang bertanggungjawab sehingga menyebabkan guru itu hamiI.

Ketika itu, salah seorang daripadanya memberitahu bahawa dia bukanlah bapa kepada bayi yang dikandung oleh BeII. Susulan itu, guru itu melaporkan kejadian kepada pihak berkuasa.

Media turut melaporkan, seorang daripada mngsa menceritakan dia diajak bertemu dengan BeII di rumah guru itu, sebelum melakukan perbuatan k3ji berkenaan.

Mngsa kedua pula memaklumkan dia diajak melakukan perbuatan tidak sen0noh itu selepas tamat persekolahan. Bagi mngsa ketiga, dia mendakwa mengenali BeII ketika berada di perpustakaan sebelum mereka bertemu dan seterusnya melakukan hbngan intim.

Bertugas di Texas High School

Sementara itu menerusi laporan Dailymail.co.uk, guru berkenaan sebenarnya adalah seorang bekas pembantu guru dan menetap di New Boston, Texas.

Difahamkan pada masa kejadian, BeII bertugas sebagai pembantu guru dan di perpustakaan di Texas High School.

Polis dipanggil setelah seorang guru lain mendengar pelajar-pelajar lelaki terbabit bercakap mengenai hbngan intim dengan BeII dan menyatakan ketakutan bahawa salah seorang daripada mereka telah menyebabkan BeII hamiI.

Kemudian salah seorang pelajar mengaku melakukan hbngan intim dengan BeII, yang merupakan ibu kepada seorang anak, sambil menambah bahawa BeII telah memberitahunya bahawa dia bukan “ayah” kepada bayi itu.

Salah seorang budak lelaki berusia 17 tahun mengatakan bahawa dia telah berhubungan dengan BeII menggunakan Snapchat.

Dia menambah bahawa mereka bertemu di sekitar bandar Thanksgiving di perhentian trak sebelum memandu ke rumahnya, di mana mereka didakwa melakukan hbngan intim.

Pelajar itu juga mengaku bahawa anak BeII berada di dalam kereta pada masa itu, di mana BeII meletakkan anaknya di tempat tidur sebelum mereka dikatakan melakukan hbngan intim di bilik tidurnya.

Sementara pelajar berusia 16 tahun pula mengatakan bahawa dia melakukan hbngan intim dengan BeII sebanyak dua kali di rumahnya.

BeII kini dibebaskan dengan jaminan AS$150,000 (kira-kira RM622,000), sementara menunggu kes terhadapnya dibicarakan.

Sumber: Hmetro

Shares