Roti Susu

“Gara-Gara Neelofa Berubah” Baru Je Bercerai, Tak Sangka Ammar Alfian Buat Benda Ini ! “Gara-Gara Neelofa Berubah” Baru Je Bercerai, Tak Sangka Ammar Alfian Buat Benda Ini !
Pelakon Ammar Alfian mengakui penghijrahan Neelofa untuk berniqab sedikit sebanyak mempengaruhinya untuk berubah. Jelas Ammar, dia memuji keikhlasan Neelofa berniqab yang mampu merisikokan kerjayanya... “Gara-Gara Neelofa Berubah” Baru Je Bercerai, Tak Sangka Ammar Alfian Buat Benda Ini !

Pelakon Ammar Alfian mengakui penghijrahan Neelofa untuk berniqab sedikit sebanyak mempengaruhinya untuk berubah.

Jelas Ammar, dia memuji keikhlasan Neelofa berniqab yang mampu merisikokan kerjayanya termasuk komitmen dengan jenama-jenama antarabangsa.

“Melihatnya memilih perubahan besar ini sangat mengagumkan. Dia tidak kisah hilang kerjasama dengan syarikat besar antarabangsa.

“Yang dia kisah hanya pasal Islam dan Allah. Harta dunia hanya sementara,” ujarnya.

Justeru, penghijrahan Neelofa mendorong Ammar untuk memadamkan semua gambarnya yang tidak berbaju.

“Dia menjadi inspirasi saya untuk tidak lagi mendedahkan kulit dan lebih dekat dengan Allah.

“Oleh itu, saya telah memadamkan semua gambar dan video saya yang menunjukkan tubuh saya di Instagram. Insya-Allah,” ujarnya berserta hashtag #atryingmuslim.

Ammar minggu lalu tampil mendedahkan kepada umum telah bercerai dengan isterinya, Nelissa Nezam dengan cara tebus talak.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Santai Media.

Sumber : Slambermedia

Shares