Roti Susu

Fasha Sandha Kongsii Video Joget, Sekali Benda Lain Yg Netizen Perasan ! Fasha Sandha Kongsii Video Joget, Sekali Benda Lain Yg Netizen Perasan !
PERKONGSIAN video tarian pelakon Fasha Sandha bersama suami Aidil Aziz menerusi aplikasi TikTok menarik perhatian pengikut di laman Instagram. Selain menerima pujian kerana aksi... Fasha Sandha Kongsii Video Joget, Sekali Benda Lain Yg Netizen Perasan !

PERKONGSIAN video tarian pelakon Fasha Sandha bersama suami Aidil Aziz menerusi aplikasi TikTok menarik perhatian pengikut di laman Instagram.

Selain menerima pujian kerana aksi tarian bersahaja itu, ada juga peminat mempersoalkan mengenai penampilan Fasha yang dilihat tidak lagi mengenakan tudung.

Menjawab persoalan itu, Fasha berkata dia masih lagi belajar menutup aurat dan tidak pernah menyatakan hasrat berhijab sepenuhnya.

“Betul komen dan pendapat adik itu, saya tak pernah cakap dah berhijab sepenuhnya, sama juga… macam ada juga beberapa selebriti yang belajar berhijab di bulan Ramadan begitu juga saya.

“Perlahan-lahan belajar, bukan untuk memenuhi kehendak netizen mahupun trend tapi kerana diri sendiri.

 

View this post on Instagram

 

😴

A post shared by Fasha Sandha (@fashasandha) on

Fasha jawab komen seorang pengikut.

“Saya belajar. Alhamdulillah, ada orang bijak yang komen tentang isu ini. Terima kasih dik sebab doakan kakak yang baik-baik. Doakan kakak ya,” jawab Fasha pada salah satu komen yang ditulis pengikut.

Video tarian TikTok yang dimuat naik Fasha itu menerima lebih 600,000 tontonan dan ratusan komen daripada pengikut.

Perlahan-lahan belajar, bukan untuk memenuhi kehendak netizen mahupun trend tapi kerana diri sendiri. – Metrodaily

Shares