Roti Susu

Drama Band Trauma Kemalangan, Sekali Najib Razak Bagi Nasihat Memang Padu ! Drama Band Trauma Kemalangan, Sekali Najib Razak Bagi Nasihat Memang Padu !
KUALA LUMPUR: Kumpulan Drama Band trabuma apabila kenderaan dinaiki dilaanggar sebuah kereta ketika melalui terowong di Jalan Tunku Kudin, Pulau Pinang, kira-kira jam 1.30... Drama Band Trauma Kemalangan, Sekali Najib Razak Bagi Nasihat Memang Padu !

KUALA LUMPUR: Kumpulan Drama Band trabuma apabila kenderaan dinaiki dilaanggar sebuah kereta ketika melalui terowong di Jalan Tunku Kudin, Pulau Pinang, kira-kira jam 1.30 pagi

Dalam kejad1ian itu, Aepul Roza, Daus dan Fadhil mengalami caalar-caalar di badan akibat hentakan kuat. Namun, kereta jenis ‘pickup’ yang dinaiki mereka rosak terruk.

Aepul memberitahu, mereka baru tiba dari Kedah menuju ke lokasi penginapan di Pulau Pinang, apabila kenderaan dinaiki dilanggar sebuah kereta yang didakwa melalui selekoh berkenaan dengan laju.

“Kami keluar dari kenderaan dan sempat berjumpa dengan pemandu kereta terbabit dan penumpangnya.

“Apabila didekati dan ditegur, kami dapat hidu bau seperti alk0ohol daripada mulut pemandu dan teman-temannya. Bagaimanapun, belum sempat apa-apa, mereka meni1nggalkan lokasi kejadian.

“Tetapi kami buat lap0ran polis dan menceritakan apa yang berlaku,” katanya kepada BH Online. Aepul berkata, dia, Daus dan Fadhil bagaimanapun tidak mendapatkan r4watan di hospital berikutan tidak mengalami cedera tervuk.

“Biar apa pun yang terjadi, persembahan malam ini tetap diteruskan. Kami tidak mahu menghampakan peminat,” katanya.

Drama Band sedang dalam rangka promosi DramaTour 2020 di enam lokasi bermula di Perlis pada 13 Mac lalu hingga akhir bulan ini. Berikut reaksi slumber Najib Razak :

“Harap semua ok dan tiada yang ce3dera. Atas jalan raya kita bukan saja perlu hati-hati memandu.Selalu kita kena berwaspada dengan kenderaan keliling kita.Saya doakan agar semua se3lamat di jalan raya” Tulis Najib dia akaun FB milik beliau. [ Sumber ]

Shares