Roti Susu

“Dia Ada Tanya Nak Datang Tak Majlis Perkahwinan Dia…” – Jawapan Zizan Tarik Perhatian Ramai “Dia Ada Tanya Nak Datang Tak Majlis Perkahwinan Dia…” – Jawapan Zizan Tarik Perhatian Ramai
Pelawak, pelakon dan pengacara Zizan Razak mendoakan kebahagiaan Emma Maembong sekiranya benar khabar angin bekas kekasihnya itu bakal mendirikan rumah tangga. Sebelum ini ada... “Dia Ada Tanya Nak Datang Tak Majlis Perkahwinan Dia…” – Jawapan Zizan Tarik Perhatian Ramai

Pelawak, pelakon dan pengacara Zizan Razak mendoakan kebahagiaan Emma Maembong sekiranya benar khabar angin bekas kekasihnya itu bakal mendirikan rumah tangga.

Sebelum ini ada khbar angin mengatakan Emma bakal menamatkan zaman bujang pada 20 Februari 2020 bersama jejakan pilihan hatinya.

Ditanya mengenai perkara tersebut Zizan mengakui Emma ada bertanya samada dia akan hadir ke majlis perkahwinannya jika dijemput.

“Dia ada tanya, tapi tu beberapa bulan lepas la…Tapi tak ada pula dinyatakan tarikh. Cuma saya jawab, kalau free saya datang kena tengok jadual dulu.

“Apapun saya ucap tahniah kepada dia, pastikan pasangan itu adalah terbaik buatnya. Saya tidak kenal siapa bakal suami dia namun saya doakan kebahagiaan Emma dan pasangan,” katanya.

Dalam pada itu Zizan sempat berpesan agar Emma mendapatkan jodoh yang direstui kedua ibu bapa. Menurutnya, sesebuah perkahwinan bukan dibina berdasarkan soal kepentingan seseorang saja.

 

View this post on Instagram

 

dress : @tyraremyofficial makeup: @tyraremyofficial accessories: @tyraremyofficial photo: @budak.tadika @emanizers #emanizers #emmanizers

A post shared by EmmaMaembong (@emma_maembongofficial) on

“Restu keluarga tu perlu dan penting. Jika dia nak berkahwin, tak naklah seandainya mak bapa dia tak suka pasangannya tu,” katanya. Sumber : Slamber Media

Shares