Roti Susu

Dato Aliff Tunjuk Cek Bayar Zakat. Jumlahnya Buat Ramai Tergamam ! Dato Aliff Tunjuk Cek Bayar Zakat. Jumlahnya Buat Ramai Tergamam !
Dato Aliff Syukri telah mencetuskan pelbagai kontrove3rsi dari kes dengan Ali Puteh, kes d3ra, sehinggalah dia keluarkan single terbaru yang telah mendapat kec4man dari... Dato Aliff Tunjuk Cek Bayar Zakat. Jumlahnya Buat Ramai Tergamam !

Dato Aliff Syukri telah mencetuskan pelbagai kontrove3rsi dari kes dengan Ali Puteh, kes d3ra, sehinggalah dia keluarkan single terbaru yang telah mendapat kec4man dari pelbagai pihak termasuk dari ibu sendiri

Hari ini Dato Aliff menarik perhatian ramai apabila memuat naik cek pembayaran zakat

Jutawan kosmetik, Aliff Syukri hari ini memuat naik satu hantaran di Facebook yang menunjukkan dia membuat pembayaran zakat sebanyak RM52,500 kepada Lembaga Zakat Selangor (LZS).

Dalam hantaran tersebut, Aliff berkata sebagai seorang usahawan dia tidak melupakan tanggungjawab untuk menunaikan rukun Islam keempat itu.

“Syukur Alhamdulillah, walaupun apa yang berlaku sekarang, abang tidak lupakan tanggungjawab abang dan abang akan tunaikan.

“Setiap bulan abang akan mengeluarkan zakat untuk membantu orang di luar sana yang susah. Ditambah lagi dengan masalah kegawatan ekonomi, penyebaran koronavirus, pekerjaan semakin berkurang,” jelasnya yang menunjukkan gamabr sekeping cek kepada LZS.

Tambah Aliff, dia meminta orang ramai mendoakan agar dia terus cekal dalam dunia perniagaan bagi membantu lebih ramai individu tidak berkemampuan. [Sumber ]

Shares