Roti Susu

Dakwaan menjadi isteri kedua Najib , Wanita ini tampil jelaskan perkara sebenar ! Dakwaan menjadi isteri kedua Najib , Wanita ini tampil jelaskan perkara sebenar !
SEORANG wanita memfailkan lap0ran polis bagi menafikan spekvlasi yang tersebar, mengenai dirinya telah berkahwin dengan bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak. Wanita... Dakwaan menjadi isteri kedua Najib , Wanita ini tampil jelaskan perkara sebenar !

SEORANG wanita memfailkan lap0ran polis bagi menafikan spekvlasi yang tersebar, mengenai dirinya telah berkahwin dengan bekas perdana menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak.

Wanita berusia 50-an itu membuat laporan polis selepas gambarnya tular di media sosial dan aplikasi mesej, yang mendakwa dia merupakan ‘isteri kedua’ Najib.

Ketua Polis Daerah Wangsa Maju, Superitendan Rajab Ahad Ismail mengesahkan mereka menerima lap0ran daripada wanita berkenaan, sambil menambah bahawa pihaknya akan merujuk perkara tersebut kepada Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM).

“Ya, kita telah terima lap0ran itu dan telah membuka si4satan. SKMM juga telah dimaklumkan mengenai k3es itu,” katanya.

Dalam laporan yang diperoleh The Star, wanita itu, dikenali sebagai Noorhaiza Abdullah, menafikan telah berkahwin dengan Najib.

Dia mendakwa satu halaman Facebook telah memuat naik gambarnya bersama Najib, dengan menyatakan bahawa mereka telah berkahwin.

Dia mendakwa sekeping gambarnya yang lain juga tular dengan keterangtan ‘mengucapkan tahniah’ kepada mereka mengenai perkahwinan yang didakwa itu.

Noorhaiza berkata, dia membuat lap0ran itu kerana bimbang mengenai kes3lamatannya dan menggesa pihak polis untuk mengambil tindakan terhadap pengguna Facebook terbabit. – The Star

Dalam pada itu, hasil tinjaun di FB milk bekas Perdana Menteri tu, tiada apa-apa ulasan atau komen mengenai dakwaan tersebut.

Bahkan posting Najib Razak lebih kepada mengingatkan rakyat Malaysia untuk menjaga kesi1hatan dan kebersihan diri. Najib juga telah mencadangkan beberapa penyelesaian kepada kerajaan untuk menghadapi penvlaran c0ronavirus [ Sumber ]

Shares