Roti Susu

“Buka Je Media Sosial, Rasa Nak Menjeriit” – Siti Sarah “Buka Je Media Sosial, Rasa Nak Menjeriit” – Siti Sarah
Bermacam-macam peristiwa yang berlaku dalam dunia seni terutamanya sejak kebelakangan ini. Pelbagai kisah vir4l sehingga membuatkan penyanyi Siti Sarah Raisuddin rasa tert3kan. Dalam satu... “Buka Je Media Sosial, Rasa Nak Menjeriit” – Siti Sarah

Bermacam-macam peristiwa yang berlaku dalam dunia seni terutamanya sejak kebelakangan ini. Pelbagai kisah vir4l sehingga membuatkan penyanyi Siti Sarah Raisuddin rasa tert3kan. Dalam satu entri di Instagram miliknya, Siti Sarah meluahkan apa yang dirasakan.

“Buka je media sosial, rasa nak jer1it. Mana tidaknya, kes cub1it anak, kes pompuan men1ipu, kes pompuan kene pCkul kes s4man.

“Kes siapa yang betul siapa yg l3mah dalam bersukan, kes promosi produk luar istana (eh aku ke tu), kes virVs yang terus j4hat dan macam-macam lah. Sarah t4kutttttt,” tulis Sarah di Instagramnya.

  • Sarah memohon netizen agar dapat rehat dan bertenang buat seketika.

“Janjiiii. Boleh tak kita semua sit down and relax. Positif dan selalu cipta bahagia boleh tak. Diam sekejap. Ok, jom ketawa! say no to anxi3ty!” tulis Sarah lagi.

Dalam seminggu kebelakangan ini memang terlalu banyak perkara yang berlaku dalam bidang seni. Kes isteri Da’i yang did4kwa meni1pu, kes usahawan yang didakwa mend3ra anak ti1ri, kes pemain bola sepak dan kekasihnya serta banyak lagi.

Shares