Roti Susu

Pengguna CIMB di Twitter Luah Rasa Syukur, BPN2.0 Dah Dikreditkan Ke Akaun Mereka! Pengguna CIMB di Twitter Luah Rasa Syukur, BPN2.0 Dah Dikreditkan Ke Akaun Mereka!
Kecoh di laman media sosial hari ini pengguna CIMB yang menerima BPN2.0 termasuk bujang dan isi rumah teruja dan berkongsi perasaan syukur menerima wang... Pengguna CIMB di Twitter Luah Rasa Syukur, BPN2.0 Dah Dikreditkan Ke Akaun Mereka!

Kecoh di laman media sosial hari ini pengguna CIMB yang menerima BPN2.0 termasuk bujang dan isi rumah teruja dan berkongsi perasaan syukur menerima wang bantuan kerajaan.

Bantuan Prihatin Nasional 2.0 akan dibayar secara berperingkat kepada kumpulan B40 dan M40 pada bulan Oktober 2020 dan Januari 2021. Ramai pengguna CIMB yang mengatakan duit BPN2.0 telah dikreditkan ke akaun mereka hari ini.

Anda boleh memeriksa status BPN2.0 di pautan ini SINI. Hanya perlu memasukkan nombor kad pengenalan.

Kebiasaannya, bayaran akan masuk secara berperingkat mengikut kategori dan bank. Pemohon untuk kategori lain yang belum mendapat bayaran diharap bersabar kerana kebiasaannya ia akan mengambil masa kerana bayaran adalah secara berperingkat.

“Alhamdulillah CIMB masuk awal BPN 2.0”

“Saje nak bagitau BPN 2.0 CIMB dah masuk”

“Alhamdulillah RM 350 duit BPN kategori bujang selamat mendarat”

Sumber: Siakap Keli

Shares