Roti Susu

“Bilik Lofa sebesar rumah…”- Kakak ‘tour’ bilik Neelofa curi tumpuan ramai “Bilik Lofa sebesar rumah…”- Kakak ‘tour’ bilik Neelofa curi tumpuan ramai
Siapa saja yang tidak mengenali dengan selebriti berjaya, Neelofa dimana selain sibuk dalam kerjaya seni dia juga sangat dikagumi oleh peminat kerana perniagaannya yang... “Bilik Lofa sebesar rumah…”- Kakak ‘tour’ bilik Neelofa curi tumpuan ramai

Siapa saja yang tidak mengenali dengan selebriti berjaya, Neelofa dimana selain sibuk dalam kerjaya seni dia juga sangat dikagumi oleh peminat kerana perniagaannya yang sudah tidak perlu diperkenalkan lagi.

Usahawan dan selebriti terkenal ini juga, tidak lokek berkongsikan doa dan amalan yang dilakukannya kepada semua dan dalam pada masa yang sama, Neelofa juga menjadi idola buat para gadis di luar sana.

Pun begitu, melihat kejayaannya itu membuatkan netizen tidak hairanlah kemewahan yang dimiliki oleh selebriti ini apatah lagi setelah melihat biliknya apabila kakaknya,

Noor Nabila berkongsikan segmen room tour yang dimuat naik menerusi laman YouTube.

Ternyata video pendek dikongsikan Noor Nabila melalui laman Instagram peribadinya ini juga meraih perhatian ramai peminat dan followers kakak Neelofa.

“Malam ni episode baru… kitorang tour bilik Neelofa walaupun dah beribu kali tour… tengok tau…” ujarnya menerusi posting.

Menerusi video dikongsikan itu, ada netizen merasakan bahawa biliknya itu sebesar rumah dan melihat keluasan bilik selebriti popular itu membuatkan ramai tertarik untuk melihatnya.

Apatah lagi, bilik Neelofa dipenuhi dengan himpunan beg dan kasutnya sehingga juga membuatkan peminatnya teruja.

Neelofa

Di laman YouTube Rosix & Bella turut menerima pelbagai komen daripada peminat dan pengikut yang mana rata-rata memuji dan meninggalkan komen positif di segmen room tour Neelofa.

Sumber: Himpunanceritalawak.com

Shares