Roti Susu

Baru Seminggu Arwah Abam Meninggal, Ali Puteh Dah Ada Krisis Dengan Kakak Ipar? Baru Seminggu Arwah Abam Meninggal, Ali Puteh Dah Ada Krisis Dengan Kakak Ipar?
Panas! Belum reda lagi rasa duka terhadap pemergian pelawak Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey, telah muncul krisis antara keluarga? Ia... Baru Seminggu Arwah Abam Meninggal, Ali Puteh Dah Ada Krisis Dengan Kakak Ipar?

Panas! Belum reda lagi rasa duka terhadap pemergian pelawak Syed Umar Mokhtar atau lebih dikenali sebagai Abam Bocey, telah muncul krisis antara keluarga?

Ia menjadi tanda atanya apabila Ali Puteh yang merupakan adik kepada arwah muat naik satu post di Instagram yang menimbulkan rasa terkejut ramai pihak.

Difahamkan persengketaan itu terjadi kerana berkaitan dengan harta kerana berdasarkan caption yang ditulis:

“Baru seminggu meninggal segala harta yang dikejar…Aku Akan buka segalanya..Allah ITU maha besar”

Sudah semestinya posting itu membuatkan ramai orang tengah terkejut sehingga ada yang menyangkakan bahawa instagram Ali Puteh digodam. Namun, posting itu telah dipadamkan.

Bagaimanapun, Achey yang merupakan sahabat baik arwah ada memberikan komen menenangkan Ali dengan menasihati agar jernihkan keadaan sebaiknya sebagai tanda hormat kepada arwah.

  • Fikir arwah li – Achey

Allahu, tak elok dedahkan hal-hal ini di media sosial, mungkin emosi masing-masing masih belum stabil lagi, harap dapatlah runding dengan elok. – Lobakmerah.com

Shares