Roti Susu

“Amyza Aznan“ Kau Nak Gaduh Dengan Semua 0rang Sampai Bila” Pesanan Padu Anju ! “Amyza Aznan“ Kau Nak Gaduh Dengan Semua 0rang Sampai Bila” Pesanan Padu Anju !
Ramai tahu Sharifah Sakinah dan Amyza Aznan antara yang lantang mengkri1tik Zarina Anjoulie. Walaupun Kinah sudah memuat naik video memohon maaf secara terbuka, nampaknya... “Amyza Aznan“ Kau Nak Gaduh Dengan Semua 0rang Sampai Bila” Pesanan Padu Anju !

Ramai tahu Sharifah Sakinah dan Amyza Aznan antara yang lantang mengkri1tik Zarina Anjoulie. Walaupun Kinah sudah memuat naik video memohon maaf secara terbuka, nampaknya kemelut antara Anju dan Amyza masih berterusan.

Menerusi kemas kini terbaru di Instagram, Anju mengkr1itik Amyza yang disifatkannya masih mencari g4duh dengan orang.“Sudah-sudahlah Myza, kau nak gaduh dengan semua orang sampai bila?

“Ramai lagi saudara kita yang tengah kebulur kat luar tu. Dari kau gigih nak jatuhkan orang, baik kau gunakan platform kau untuk membantu lagi orang,” tulisnya.

Bersama posting itu, Anju sertakan sekali tangkap layar posting dari IG Motif Viral yang berkongsi komen m4rah-m4rah Amyza.

Amyza Aznan

“Boleh tahan juga level dia membawang. ni tak puas hati sebab netizen sokong Anju lah ni,” tulis motif Viral di ruang kapsyen.

Sementara itu, Anju turut menyi1ndir segelintir akaun yang sering mengec4m dirinya.“Kenapa korang nak dikenali dengan buat benda j4hat? Kau tak bosan ke?

.

pesanan anju

Posted by Video Viral on Ahad, 5 April 2020

“Kau nak orang ingat kau dengan perbuatan jahat? Tak best,” katanya menerusi IG Story. Anju buat baik beri sumbangan kepada yang memerlukan pun, ada yang tak puas hati ke? – [Sumber]

Shares