Roti Susu

Ali mula ceritakan perkara sebenar Isu kereta, dompet dan keluar rumah !! Ali mula ceritakan perkara sebenar Isu kereta, dompet dan keluar rumah !!
TINDAKAN Datuk Seri Aliff Syukri menziarahi balu Allahy4rham Abam iaitu Noor Hidayah Mohd Ali sambil bersiaran secara langsung menerusi Facebook mengvndang pelbagai reaksi netizen.Ada... Ali mula ceritakan perkara sebenar Isu kereta, dompet dan keluar rumah !!

TINDAKAN Datuk Seri Aliff Syukri menziarahi balu Allahy4rham Abam iaitu Noor Hidayah Mohd Ali sambil bersiaran secara langsung menerusi Facebook mengvndang pelbagai reaksi netizen.Ada yang mengecam dan ada juga yang menyokong inisiatif usahawan kosmetik itu.

Ketika kunjungan Aliff bersama pasukannya ke rumah keluarga Noor Hidayah, pelbagai soalan peribadi diajukan kepada ibu tunggal berkenaan.

Dari semalam lagi, satu isu yang melibatkan antara Ali Puteh dan juga isteri Allahy4rham Abam masih belum selesai. Semuanya berpunca dari satu temubual Aliff Syukri dan produksi videonya bersama keluarga isteri Allahy4rham Abam Bocey.

Disebabkan itu, Ali telah memuat naik status di laman Instagram miliknya ditujukan kepada kakak iparnya itu.

Tulisannya agak k3eras dan telah pun dip4dam oleh Ali. Namun begitu, ramai netizen masih tidak berpu4s hati dan terus meninggalkan komen di laman Instagram Ali.

Menerusi satu perkongsian video oleh Facebook Ria X, Ali telah menjelaskan apa yang telah berlaku sebenarnya. Menurut Ali, isu yang dibangkitkan sebenarnya sudah pun dibincangkan bersama-sama isteri Allahy4rham Abam.

  • Isu kereta, dompet dan keluar rumah

Di antaranya adalah berkaitan kereta di mana Allahy4rham mempunyai dua buah kereta iaitu Velfire dan Myvi.

Selain itu adalah isu dompet Allahyarham yang dipegang oleh Ali kerana menurutnya ada pelbagai urusan perlu diselesaikan dahulu.

Mengulas isu keluar dari rumah sehelai sepinggang, Ali memberitahu itu adalah keputusan isteri Allahy4rham sendiri yang mahu keluar dari rumah tersebut pada hari ke enam Allahy4rham ‘pergi’.

Malah menurut Ali lagi, anak ALlahy4rham telah dibawa ke klini menaiki kereta Myvi dan bukannya Grab seperti yang didakwa. Penjelasan penuh Ali Puteh di dalam video di bawah: Sumber > Slambermedia.com

Ini penjelasan @aliputeh89, tentang hal hangat ni…#RiaX

Posted by Ria X on Khamis, 20 Februari 2020

Shares