Roti Susu

“Air Mani Bersepah Atas Katil,” Gadis Trauma Lelaki Pecah Masuk Rumah ! “Air Mani Bersepah Atas Katil,” Gadis Trauma Lelaki Pecah Masuk Rumah !
Bahaya yang datang selalunya tidak dijangka-jangka. Siapa tahu malang yang tidak berbau itu terjadi tiba-tiba dan amat menakutkan. Menerusi satu perkongsian yang dibuat oleh... “Air Mani Bersepah Atas Katil,” Gadis Trauma Lelaki Pecah Masuk Rumah !

Bahaya yang datang selalunya tidak dijangka-jangka. Siapa tahu malang yang tidak berbau itu terjadi tiba-tiba dan amat menakutkan.

Menerusi satu perkongsian yang dibuat oleh seorang pengguna Twitter sebentar tadi dikenali sebagai Yasmin, dia telah memuat naik satu laporan polis berkenaan cubaan seorang lelaki yang memecah masuk kediamannya ketika dia berseorang dalam rumah.

Dia mendakwa bahawa lelaki tersebut telah memasuki rumah dan berada di dalam bilik ibunya.Lebih menjijikan, lelaki tersebut telah meninggalkan kesan air mani di tilam milik ibu gadis tersebut.

  • Dah buat laporan polis

Yasmint menambah bahawa lelaki itu telah menguncinya dari luar selepas melarikan diri ketika wajahnya dirakam.

Aku nampak dia dalam keadaan seluar dia terbukak 😭 Boxer warna hitam merah 😭😭😭 Lepastu dia keluar dia kunci aku dari luar 😭😭😭

Namun, tindakan bijak gadis tersebut telah berjaya mengesan individu tersebut selepas dia membuat laporan polis dengan bukti yang disertakan. – [ sumber ]

Shares